petak, 14. prosinca 2012.

HEIDI KLUM


Heidi Klum rodila se 1. lipnja 1973. godine u Sjevernoj Rajni-Vestlajfiji. Ona je glumica,pjevačica,TV-voditeljica,njemački supermodel i modna dizajnerica.
Malo prije mature prijateljica ju je nagovorila da se prijavi na modni natječaj. Heidi je pristala i pobjedila između 25.000 natjecateljica, te je dobila ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara. Prihvativši ponudu započela je karijeru modela, ali nije htjela ići u školu za modne dizajnere.
Plako se počela pojavljicati na naslovnicama svih vodećih modnih časopisa. Počela je glumiti u filmovima i TV-serijama. Njezini nakiti,parfemi i dizajnerska odjeća redovito postižu veliki uspjeh. Također vodi emisiju "Njemački idući Top model".
Trenutno je udata za britanskog glazbenika Seala, s kojim ima dva sina. Ima i kćerku iz prijašnje veze s biološkim ocem Flaviom, ali on ne sudjeluje u kćerkinu životu.

4 komentara:

  1. Probila se čak od 25.000 natjecatelja i pobjedila svaka čast

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaka joj čast kad je tako popularna

    OdgovoriIzbriši
  3. Drago mi je što ju je njezina prijateljica uspjela nagovoriti da se prijavi na modni natječaj na kojem je ujedno i pobjedila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Gledala sam dosta njezinih filmova i mogu reći da je stvarno dobra glumica i super je što se prijavila na modni natječaj jer je lijepa

    OdgovoriIzbriši